به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان یزد، فاطمه برهانی اظهار داشت: نظارت بر سلامت شیر در سطح دامداری های صنعتی و سنتی، مراکز عرضه و ایستگاه های جمع آوری شیر صورت گرفته و نمونه های اخذ شده برای تعیین میزان بار میکروبی شیر ، افزودنی ها و باقیمانده های دارویی به آزمایشگاه استان ارسال و در صورت مشاهده تخلف در عرضه شیر برابر با ماده چهار آیین نامه نظارت دامپزشکی با متخلفان برخورد قانونی صورت می گیرد.
کارشناس نظات بر فراورده های خام دامی تصریح کرد: در صورت مشاهده هرگونه بیماری از جمله بروسلوز دام آلوده شناسایی و از چرخه تولید خارج می گردد.
برهانی به مردم توصیه کرد: استفاده از شیر پاستوریزه را دستور کار خود قرار داده و در صورت تمایل به مصرف شیر فله، آن را جوشانده و سپس مصرف نمایند.
وی در پایان ضمن اشاره به فصل تابستان و افزایش مصرف پنیر گوسفندی توصیه کرد: از خرید پنیر گوسفندی غیر پاستوریزه و نامطمئن اجتناب نموده و در صورت تهیه پنیر از شیر گوسفند حداقل ۲ ماه پنیر تولیدی باید در آب نمک قرار گرفته و سپس مصرف شود.
نظر شما